Wedding, Engagement, Pre Wedding, Potraiture & Event, Jurugambar Perkahwinan, kahwin

About

Based in Kuala Lumpur, Malaysia, I’m a wedding & portrait photographer that specialises in natural contemporary images.

A graduate of University Putra Malaysia, I believe in capturing your special moments with an eye of an artist instead of just documenting the moment.

I invite you to browse through my sample images and plan for your own portrait session! If you’re getting married, then what a better way to capture your special day then with a classy photojournalistic & fun approach.

Last but not least, I look forward to capturing your memories and seeing the smiles on you & your loved one’s faces.

Till we meet,

Peace.

FIRDAUS MAJID PHOTOGRAPHY
No 123, Jalan Hiliran, 21000 Kuala Terengganu, Terengganu
Tel: 012-913 8597

YM ID : aus_am
Email : firdaus.muhammad@gmail.com
Website : (undercontruction)
Blog : https://firdausmajid.wordpress.com
Flickr : http://flickr.com/photos/nakedlense

Matt Firdaus | Create Your Badge

4 responses

  1. Bagus servis ni.. takde package2 ke? Kalau ade elok di post kan..aku boleh tolong promo kat sesiapa yang tanya

    September 6, 2010 at 12:59 am

  2. My bad..ade package tu..tapi aku suggest ko include kan free web album contoh, fotopages so that semua orang dapat tengok..satu lagi elok ko include kan size in GB berapa banyak gambar yang customer akan dapat untuk satu2 package.

    Elok juga ko bukak satu fotopages, kat situ nanti ko letak la antara gambar2 terbaik/recognition yang ko pernah dapat..at least it builds the confidence!

    Aku ada beberapa kawan yang buat bisnes ni jugak..that’s how they do it…Just my 2 cents..

    September 6, 2010 at 1:05 am

    • Salam bro,

      Thanks for your constructive feedback.

      Hehe..laju jugak reply yer! Emm…fotopages mmg dah ada tp dah agak lama x updates. See http://muhammadfirdaus.fotopages.com

      Insya’allah nanti start balik buat semua yg saudara cadangkan tu.

      Terima Kasih.

      September 6, 2010 at 1:16 am

      • no prob..

        September 6, 2010 at 5:24 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s